Kerstbrunch bij Teylinger Soos

Zondag 23 december om 11.00 uur startten we voor de 1ste keer een Kerstbrunch en het was één groot feest. Na een gezellig ontbijt met een glaasje champagne begon de bridgedrive. Tussen het bridgen door werd er soep en diverse hapjes geserveerd. Rond 16.00 uur was de uitslag van de bridgedrive er en deze werd glansrijk door Ida & Hans Heijl gewonnen met 65.63%.

Er waren prachtige orchideeën te winnen. Deze waren beschikbaar gesteld door Yolanda Kaart. Geweldig! Na het bridgen werden zoals gewoonlijk alle tafels aaneen geschoven en genoten we nog lange tijd na met een drankje en kaasplankjes.

Iedereen is het wel eens dat het een zeer geslaagde en vooral gezellige dag was en zeker voor herhaling vatbaar.

Voor een foto-impressie klik hier >>>>> Kerstbrunch Teylinger Soos 2018